21 febrero 2013

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA L'ESCOLA ENCARNACIÓ FONOLL TINDRÀ P-3 EL CURS 2013-2014

Avui dia 21 de febrer de 2013, a primera hora del matí, he rebut una trucada del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès, comunicant-me que un cop va haver explicat a la Consellera d’Ensenyament els posicionaments de l’ajuntament i defensades pel consistori les necessitats del municipi de Dosrius, es va decidir que l’Encarnació Fonoll tindrà P-3, durant el proper curs escolar 2013-2014, i això no anirà en detriment de l’escola del Pi, que mantindrà les dues línies de P-3.


L’avantatge més important d’aquesta decisió és que els nens i nenes que facin P-3 al nostre municipi estaran repartits en tres aules i, així, la massificació que es preveia quedarà totalment desactivada. Això sí, la condició de fer P-3 a l’Encarnació Fonoll passa perquè, com a mínim, 15 famílies triïn aquest centre per tal que els seus fills/es hi cursin P-3.

Aquesta defensa que s’ha fet des de l’ajuntament, per una major qualitat de l’ensenyament públic, ha donat resultat i que ningú tingui cap dubte que apostarem amb tot el que puguem, perquè l’ensenyament públic al municipi de Dosrius sigui de la màxima qualitat possible, en tots els aspectes.



No hay comentarios: