17 noviembre 2011

Representació important a la planta de residus sòlids urbans

La setmana passada es va constituir la nova direcció del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, és a dir, la planta que anomenem de la brossa, on hi ha la incineradora, com equipament principal, entre molts d’altres per fer el tractament dels residus, bàsicament del Maresme.

En aquesta nova constitució he estat nomenat vicepresident, el president és l’alcalde de Mataró, el Sr. Joan Mora, i és tradicional que el vicepresident sigui d’un partit polític diferent, amb l’esperit de buscar el màxim consens possible.

De fet, el municipi de Dosrius fa poc temps que està dins d’aquest consorci. Quan es va constituir, els responsables polítics de torn no varen considerar pertinent ser-hi, però, finalment, hem entrat dins d’aquest consorci com a membres de ple dret.

Aquest càrrec em fa especial il•lusió, perquè es tracta d’un món molt interessant, ja que fa referència a tot el tema del tractament dels residus: la recuperació, la reutilització, tota l’energia que es pot generar amb la transformació de la brossa, ...

No hay comentarios: