13 febrero 2012

Caldria preparar-se més per ser càrrec electe

Uns veïns del municipi em varen comentar que el partit polític de la PAC els havia demanat signatures perquè el projecte i compromís de la construcció de les pistes de pàdel a la zona recreativa de can Massuet del Far no es tirés endavant.

Aquests veïns, molt sorpresos, van fer esment a què aquest era un dels punts del programa del PSC a les eleccions del passat mes de maig, que per cert va tenir el 40% dels vots electorals. També em varen comentar que aquesta era una de les línies de treball de l’acord de govern, que ha entrat a totes les cases del municipi i, al mateix temps, també eren coneixedors que el projecte s’havia posat a exposició pública, durant 30 dies, tal com marca la llei.

És curiós que un cop el projecte s’ha aprovat definitivament i sense cap al•legació per part d’aquest partit polític que està recollint signatures, ara es despengin amb aquesta maniobra, fora de temps, com si desconeguessin quin és el moment de participació en què pertoca dir les coses.

Aquests veïns van acabar dient-me: La gent no hauria d’estar una mica preparada si vol accedir a la direcció d’un municipi, sabent quin és el procediment administratiu i quines són les regles de joc per intentar canviar les coses?

S’omplen molt la boca de participació, però quan els pertoca no ho fan. Al final, s’acaba amb la conclusió que el que busquen és intoxicació i fer les coses a la mida dels seus interessos.

No hay comentarios: