17 septiembre 2012

Una altra festassa de les puntaires

Com cada any, durant la segona quinzena de setembre, les puntaires del nostre municipi organitzen la seva trobada i diumenge passat va ser el dia assenyalat. Atenció, va ser la divuitena trobada de puntaires a Dosrius!
Enguany, com en les anteriors edicions, no va faltar-hi res. Els geganters donant suport en tot, les puntaires tenint-ho tot preparat, movent-se amb un somriure que transmetia il•lusió i l’espai que, amb les seves característiques, encaixa molt bé per a l’objectiu. El centre d’operacions, la Plaça de l’església, i dotzenes i dotzenes de puntaires del nostre entorn que varen fer cap a Dosrius per gaudir d’un matí molt agradable.
La veritat és que feia molt de goig i no només va ser la meva impressió, sinó que les puntaires convidades valoren molt aquesta trobada, fins i tot, em vaig trobar amb algunes que deien que havien vingut a totes les edicions i que mentre poguessin, si les convidaven, continuarien venint, ja que la trobada de Dosrius és especial en moltes coses.
D’una banda, l’entrepà amb tomàquet de botifarra blanca, que quan te’l menges i fas un glop d’aigua, sembla que l’aigua sigui més bona. D’altra banda, el magnífic sorteig que se celebra, amb tots els obsequis que han aconseguit les puntaires organitzadores dels establiments i empreses. Tot molt ben preparat.
Puntaires del nostre municipi, en aquests esdeveniments et sents orgullós de ser de Dosrius.
Sé que estem en moments complicats i que tot costa molt, però quan es vol aconseguir un objectiu, perquè t’estimes una afició, el lliurament personal de cadascú supleix les mancances que en aquests moments puguem tenir.

Endavant i moltes gràcies!

No hay comentarios: