31 octubre 2012

Cap de setmana històric al nostre municipi (II)

El diumenge 28 al matí, a primera hora: quarts de vuit, les vuit, quarts de nou, moguda de cotxes, amb direcció a Canyamars, amb remolcs i amb motos carregades per fer cap a la Quintana de can Gel. Matinal fresca, la primera gelada d’aquesta tardor. El Moto Club Canyamars havia treballat durament preparant un circuit d’excel•lència. El terreny estava en les condicions adequades per practicar aquest esport que tanta afició desperta al nostre municipi: les tres hores de tot terreny. Tot estava preparat per viure amb intensitat aquestes noves tres hores de motos a Canyamars.


En poca estona es va omplir de motos, participants, aficionats, ... per poder viure una matinal de sensacions, plaers, que van fer les delícies de tothom.

La inscripció va ser rècord, al voltant de 75 participants, majoritàriament amb dos pilots per moto, amb una organització que amb pocs efectius dóna molt de si i que no va decebre ningú, visqués com visqués la cursa de can Gel.

Va ser un matí rodó, mentre les motos corrien per la Quintana, a dalt de la carretera els cotxes feien cua per arribar a la fira del Bosc Medieval. Feia un pèl de fred, però amb unes vistes de postal, amb la vegetació de fons i aquella olor de gasolina cremada que, els que ho portem a la sang, aquest flaire tan especial ens deleix.

Vull felicitar, aplaudir, agrair, admirar, la capacitat d’organització, les ganes de quedar bé i el sacrifici que van fer per aconseguir els objectius que s’havien marcat.

Moltes felicitats Moto Club Canyamars.

No hay comentarios: