28 noviembre 2006

Benvinguts i benvingudes

Aquí teniu l’escrit de presentació del meu blog. Estem a la segona quinzena del mes de novembre i aquest és un moment molt transcendental a la meva vida política per dos motius importants els quals vull ressaltar.

El primer és que els meus companys/es de l’agrupació local m’han proposat, per unanimitat, com a cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2007. Això m’honra molt, doncs significa que si torno a ser elegit com alcalde del meu municipi, podré tirar endavant, junt amb la resta del meu equip, els projectes que tenim a la ment i que creiem que són de molta importància.

L’altre fet important és l’elecció del nou president de la Generalitat de Catalunya, el company José Montilla. He seguit amb molta atenció i amb molta passió les primeres sessions dels debats i la investidura d’aquesta nova legislatura al Parlament i, la veritat, totes les intervencions del Sr. Montilla m’han apassionat per la seva sinceritat, transparència, saber fer, i per la tranquil·litat i la confiança que transmetia.

Estic convençut que Catalunya té el millor president que podia tenir en aquesta nova legislatura i aquest convenciment em permet dir que el nostre país farà un pas importantíssim per la qualitat de vida de les persones i, per aquest motiu, treballaré per a què pugui tornar a ser alcalde, doncs vull viure en primera persona les transformacions d’aquest municipi i les del meu país.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

molt bona iniciativa senyor alcalde :P

felicitats

Joan Antoni dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Ramon Bassas dijo...

Benvingut a la blocsfera. Esperem les teves opinions!