18 octubre 2011

EXPRESSO MOLTES COSES

Han passat moltes coses i a mi em dóna la sensació que no les he pogut plasmar al meu bloc, tot i que mirant l’última entrada veig que tampoc fa tants dies que la vaig fer, però sí que han succeït mogudes importants, per una manca de temps, no de ganes, no les he pogut plasmar.

En primer lloc, volia fer un esment especial a la festa de la Gent Gran, que es va celebrar el dia 12 d’octubre. Per a mi és la trobada en la que hi ha més càrrega emocional de totes les que es fan durant l’any. Es capten molts sentiments, moltes emocions, molts missatges i també molta felicitat. Enguany va ser un èxit, amb unes modificacions del format, que tothom va aplaudir.

Vull fer una agraïment molt especial a totes les persones que fan possible aquesta festa, així com a d’altres que amb la seva col•laboració la fan lluir.

Un altre esdeveniment que hi ha hagut en aquests darrers dies ha estat la Fira del Bosc Medieval de Canyamars, enguany amb més parades, noves atraccions, amb més col•laboració per part de les entitats del municipi i amb una organització excel•lent, ja que es viu amb intensitat qualsevol detall, sense mesurar l’esforç que s’ha de posar per arribar a l’objectiu que es vol assolir. Es fan esforços gairebé inhumans, és incomprensible que es pugui aguantar durant tantes hores al peu del canó, amb tota la tensió que representa, però qui viu amb intensitat la gestió municipal, no mira prim a l’hora de posar el seu el seu treball, per aquest motiu els resultats són extraordinaris.

Un cop més, el Sot del Gall de Canyamars va estar excel•lent en tota l’organització del sopar medieval del dissabte al vespre.

Tant el dissabte com el diumenge Canyamars va ser referent per de milers de persones que no es van voler perdre aquesta fira, amb la magnitud i el cos que està agafant.

No hay comentarios: