23 diciembre 2011

JA ESTEM AL NADAL

Doncs sí, una altra vegada ja tenim aquí les Festes de Nadal. Per als que em seguiu, us demano disculpes perquè tinc el bloc una mica deixat i els que em coneixeu sabeu que durant el mes de desembre estic força carregat de feina, degut a què sóc aficionat a cultivar arbres de Nadal i aquest és un moment àlgid, ja que conjuntament amb la meva família portem una intensitat extraordinària. Tot i això, la feina que em pertoca fer en cap moment queda aturada, però aquestes aficions extres, com la d’escriure al meu bloc, a vegades, queden en segon terme.

Ara toca felicitar les festes, però deixeu-me que us expliqui un fet que considero remarcable i important per al nostre municipi.

No fa massa dies, un grup de veïns i veïnes de Canyamars es va presentar oficialment a l’ajuntament, per donar a conèixer una iniciativa d’associacionisme al nucli de Canyamars. Aquest grup es diu Junts per Canyamars. Dins d’aquest grup hi ha persones que sobradament han demostrat que tenen capacitat per organitzar actes per a la col•lectivitat i ara tenen aquest sentiment de fer aquest esforç especial per mantenir viu el nucli de Canyamars, recuperant temes que s’havien perdut, com poden ser l’esplai, el Pessebre Vivent, els Pastorets, les Caramelles, i posant-se a disposició de l’ajuntament i de qui sigui per reforçar el que en aquests moments té valor emergent a Canyamars, com poden ser la Fira de Bosc, la Festa, Major, l’Aplec de Sardanes, ...

La reunió amb aquest grup de veïns/es, en representació d’aquest col•lectiu, va ser molt distesa i molt agradable i vàrem entrar a parlar del potencial que tenim a nivell associatiu, concretament a Canyamars, que si la Germandat, que si el col•lectiu de Kina Canya i, especialment, el Sot del Gall. El president del col•lectiu Junts per Canyamars va definir el Sot del Gall com una de les entitats amb més capacitat de fer feina productiva de les que hi ha en el municipi, ja que difícilment es podrà superar en el futur.

Tot aquest fenomen és cíclic i d’això en som conscients, perquè la vida dóna moltes voltes, però del que sí que ens hem d’alegrar és que el món associatiu creix i el que hi ha és potent, aquest és un dels patrimonis més valuosos que tenim al nostre municipi.

Us desitjo unes molt Bones Festes i que el 2012 sigui un any ple de salut i que el nostre esforç del dia a dia ens sigui recompensat d’una manera justa.

No hay comentarios: