10 enero 2012

Ja s’han acabat les festes de Nadal

Com passen els dies, ja tornem a estar a mig gener! Un any vençut i encarem el 2012 amb ganes, intentant tenir-ho tot tan ordenat com sigui possible per fer front al que ens vingui.

Hem de tenir present que el temps continuarà passant ràpid i no ens donarem compte que arribarà Setmana Santa, l’estiu i tornarem a veure el Nadal del 2012 com un referent per tancar aquest nou any que hem començat.

Aquestes festes de Nadal les he viscudes amb intensitat, però ja que parlem del ràpid que passa el temps, m’agradaria ressaltar que vàrem celebrar el 60è aniversari del casament dels meus pares.

Va ser una trobada molt familiar i agradable, en què recordo especialment les paraules de la meva mare que va dir: “Han passat sense donar-nos-en compte”.


Tornant a coses que han estat remarcables de la gestió municipal, no vull deixar de banda la Cavalcada de Reis, que és una de les organitzacions més complexes que hi ha, s’han de lligar molts temes, tot és molt fràgil, costa molt arrencar a la primera presentació que és a can Massuet del Far, però un cop ho vàrem fer, tot va anar com una seda, un pèl tard, això sí, però ens vàrem anar recuperant sense cap incidència remarcable que fes trontollar l’esdeveniment.

Per cert, va ser una Cavalcada de nivell, amb unes carrosses extraordinàries. A molts municipis els agradaria tenir les nostres carrosses. Amb entitats, col•lectius i, sobretot, amb un voluntariat que s’esforcen per fer lluir una nit tan màgica i especial com és la nit de Reis.

Molta expectació als tres nuclis de població, que encara reforça més l’esforç que ha fet tothom per a l’esdeveniment. Esperem que aquesta màgia tan especial ens duri durant tot l’any 2012.

A tothom, un bon any!

No hay comentarios: