13 marzo 2013

QUIN CANVI QUE HA FET L’ENTRADA DE DOSRIUS!

De cop i volta apareix el color. Hi ha un canvi substancial per als que ens agrada fixar-nos en els detalls i no és ni més ni menys que la posada en funcionament del nou supermercat instal•lat a l’antic restaurant del Pont de Dosrius.


És un simple trasllat del supermercat que hi havia al carrer Marquès Castell Dosrius a la Plaça Glorieta de Catalunya, però li ha donat un punt de suggeriment amb els plafons que es veuen des de can Tarau i un cop entres al nucli de Dosrius te n’adones que hi ha un especial dinamisme en aquesta plaça, amb tota la moguda que genera aquest supermercat SUMA en el nou lloc escollit.

Es visualitza el color de la fruita exposada en unes prestatgeries que fan molt de goig i al costat continua la fruiteria que durant tants mesos ha estat referència per a molts veïns i veïnes. Sembla mentida que un canvi d’aquestes característiques millori tant una zona, en aquest cas concret la plaça!

Mesos enrere parlava de la gran oferta que s’obria amb els nous comerços, ja sigui d’alimentació, fruita, farmàcia. Donava la sensació que el negoci havia de minvar i, conseqüentment, algun el seu tancament. Doncs no, no ha estat així i la major oferta representa més concentració, que té com a referent la diversitat i la gran possibilitat de poder triar i això també comporta preus ajustats, promocions, i així el consumidor sempre en surt beneficiat.

Avanço que ja s’ha demanat permís d’obres per a la instal•lació d’un nou supermercat, en aquest cas un CONDIS, en un dels dos locals que hi ha als blocs de pisos del costat de la riera, de la zona de can Sant Pare. Penso que donarà un altre tipus d’oferta i estic convençut que tothom tindrà el seu espai.

Espero que aquest dinamisme animi a altres comerços a obrir i a oferir diversitat de productes, però ara toca felicitar la direcció del supermercat SUMA.

No ha de ser fàcil fer un trasllat d’aquesta magnitud, hores i hores planificant-lo, gran esforç econòmic, omplir de gènere totes les prestatgeries, nervis, treballar molt i més, però estic convençut que aquest esforç té la seva compensació de satisfacció personal i el dia de l’obertura es captava en la cara de tots els treballadors i treballadores del comerç SUMA, traslladat a l’antic hostal del Pont.

Felicitats per l’èxit assolit i desitjo que us vagi molt bé!

No hay comentarios: