01 julio 2013

HOMENATGE RECONEIXEMENT A OLGA GARCÍA PÉREZ

El passat diumenge es va fer, conjuntament amb la Penya Barcelonista del municipi, un homenatge a la jugadora de futbol, que fins ara jugava amb el primer equip del C.F.Barcelona, pel èxits esportius assolits.


L’Olga García Pérez és filla del municipi, és allò que es diu una “pota negra” i va començar jugar a futbol sala als tres anys, als nostres pavellons esportius.

Tot seguit, es va apassionar per l’empait de la pilota, concretament pel futbol gran. La tècnica que demostrava i, sobretot, la seva velocitat amb la pilota als peus ja feia que alguns companys seus sempre quedessin darrere d’ella.

Equips de prestigi s’hi van anar fixant, fins que el Barça la va fitxar. Fa tres anys que va arribar al primer equip, havent aconseguit 1 lliga, 2 copes de la Reina i aquesta última temporada que hem tancat ha aconseguit el doblet i la Copa Catalunya.

Aquest és el relat d’una esportista de 21 anys, però darrere d’aquesta jugadora hi ha una persona amb uns valors, amb un saber estar, amb uns plantejaments molt ben estructurats, amb una seguretat que sorprèn per l’edat que té i una gran clarividència en totes les seves decisions. Heus aquí el fruit del que aporta l’esport i tot el que comporta: disciplina, esforç, sacrifici, ...

Segur que la seva família, principalment els seus pares, tenen molt a veure en la formació d’aquesta esportista, ja que sense el seu esforç segur que li hagués estat molt més difícil assolir aquests objectius

Segons ens va explicar, L’Olga se’n va a jugar al Llevant, l’han fitxada per a dues temporades. Ella explica que és per aprendre coses diferents, plantejaments que fugin de la seva monotonia d’estar durant tants anys al Barça, però està convençuda que ha deixat les portes obertes per tornar al seu club de tota la vida.

Olga, va ser un gran plaer està al teu costat, no només pel què deies i com ho deies, sinó també per les bones sensacions i bones vibracions que transmets. Es capta que ets una persona sencera, que no et fan por els reptes. Espero que tinguis molt d’èxit i que sempre assoleixis els teus objectius.

T’anirem seguint!

No hay comentarios: