01 agosto 2008

EL PRESIDENT MONTILLA

Tots els partits importants de Catalunya ja han celebrat el seu Congrés. Jo vaig estar al del PSC, on vaig participar activament en les diferents ponències. La veritat és que vaig sortir molt satisfet de tota la feina que vàrem fer. Sobretot, del que va demostrar el president Montilla i de com viu els problemes del nostre país.

El president és un home poc expressiu i, anys enrere, aguantar un discurs seu, algunes vegades era somnífer, però s’ha anat adreçant, sigui perquè és un home responsable, sigui que transmet credibilitat, ja que captes que es troba a la centralitat dels problemes més importants del nostre país.

Això t’ho comunica amb les seves explicacions i els seus posicionaments, alhora que el veus contundent, ferm i decidit, envers el camí i la línia que cal agafar.

Estic convençut que traurà el màxim profit possible de la tasca que se li ha encomanat, que és la de dirigir el nostre país.

El president Montilla té visió, dedicació, intel•ligència, persistència, que en política són valors indispensables per defensar els interessos de la col•lectivitat.

Tenim un gran president!

No hay comentarios: