30 julio 2008

UN CENTRE UNIVERSITARI POTENT AL MARESME

Ja fa alguns dies que vàrem signar un acord entre l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, per unificar les dues escoles universitàries que hi ha a Mataró, una que depèn de l’Ajuntament de Mataró i l’altra del Consell Comarcal del Maresme.

Ja fa dies que volia explicar i deixar plasmat per escrit el que jo crec que serà un fet històric al nostre territori, ja que en aquests moments diem que tenim dues escoles universitàries, però, en realitat, donat el nombre d’alumnes, no hi ha un ambient potent de campus universitari, ja que una té 550 alumnes i l’altra 450 alumnes.

Juntes, però, crearan un verdader campus, ja que a l’unir els estudis d’empresarials i turisme, que s’imparteixen a la que depèn del Consell Comarcal, amb els estudis tècnics, que es cursen a la que depèn de l’Ajuntament de Mataró i amb els estudis de recerca, ja que s’ha arribat a un acord amb Cetemsa, perquè estigui en aquest espai, s’haurà creat un centre universitari que serà un referent dins el nostre país.

Estic convençut que en sentirem a parlar molt i estarem orgullosos del pas que s’ha fet, tot i que no ha estat gens fàcil.

Vagi per endavant la felicitació i agraïment a tothom que ha fet possible i ha treballat per la unificació d’aquests dos centres universitaris.

Felicitats a tots!

No hay comentarios: