17 junio 2010

UN PAS MÉS PERQUÈ LA VARIANT SIGUI UNA REALITAT.

La variant de Dosrius és una obra que se’ns ha encallat per molts motius, però en aquests moments ha fet un pas important perquè la construcció d’aquesta nova carretera sigui una realitat el més aviat possible, aquesta carretera és la que va de can Tarau al pla dels gitanos, i així traurà tot el transit de vehicles en circulació del nucli de Dosrius.

Ens va costar molt que traguessin el projecte informatiu a exposició pública, que consisteix a marcar per on passarà la nova carretera i que tots els departaments i persones interessades puguin exposar els inconvenients que pot ocasionar aquesta nova via de comunicació.

Ha sigut una experiència molt llarga però finalment no fa masses dies una trucada de política territorial ens va informar que el Conseller havia aprovat el projecte informatiu definitivament. Content per aquest pas immediatament vaig demanar que es licités el projecte constructiu, però em van dir que durant aquest exercici no es podria destinar recursos per a fer la redacció del projecte.

Però una trucada d’aquelles que no esperes amb un número que no el tens memoritzar i una veu que en un primer moment no reconeixes em va dir : Alcalde, acaba de sortir a licitació la redacció del projecte constructiu de la variant de Dosrius.

Era el Consell Nadal que em donava la noticia, es veu que va trobar uns 95.000€ d’algun romanent sobrant i va decidir destinar-lo a la variant de Dosrius. Heu de pensar que cada cop que el veia li preguntava per la variant de Dosrius, es va decidir a fer aquest pas, i així em tindria callat i tranquil durant un temps.

La redacció té un termini de 5 mesos i espero que a finals d’aquest any el tinguem sobre la taula, i després ja treballarem perquè s’habiliti la partida pressupostària corresponent per la seva construcció.

No hay comentarios: