25 junio 2010

UN COP IMPORTANT PER AJUDAR A LA GENT ATURADA

A finals de maig en el nostre municipi teníem 392 persones aturades. Cada mes segueixo amb molta preocupació la variació d’aquesta xifra, intentant buscar mecanismes per dona feina a aquestes persones, si més no a les més necessitades, que no cobren atur i que es troben en una situació complicada.

Hem tingut l’ocasió de trobar feina a 42 persones que és més del 10% dels aturats, amb obres contractades per l’Ajuntament i per plans d’ocupació convocats per la Generalitat de Catalunya.

A les obres que ha contractat l’Ajuntament s’exigia en el plec de condicions que un tant per cent dels treballadors fossin persones aturades, i nosaltres hem fet el plantejament que la contractació d’aquests aturats i aturades les busquessin dins de la nostra borsa de treball.

D’Aquestes obres municipals que en són 5, hem pogut col·locar a 17 persones, 17 més amb un pla d’ocupació de neteja de boscos, fruit de les destrosses que van provocar les nevades del passat 08 de març. I 8 persones més d’un altre pla d’ocupació per rehabilitar habitatges i espais públics.

Llàstima que no puguem baixar més aquesta taxa d’aturats, però mica en mica amb imaginació o esforç anem treballant en aquesta línia.

No hay comentarios: