17 enero 2011

La rotonda de can Massuet del Far ja comença a agafar forma

Molt lentament, però ja està bastant definida. Ens agradaria que estigués acabada, però encara manquen algunes setmanes per poder circular per aquesta nova estructura, que farà que sigui molt més agradable transitar per aquest punt de carretera.

Segons comenten, a finals d’aquesta setmana, o principis de la següent, es començarà a asfaltar una part. Per poder desviar el trànsit i fer la part de sobre, per on ara estan circulant els vehicles, s’instal•laran semàfors durant dos, tres, o quatre dies, ja que només hi haurà un carril per poder-hi circular.

Serà, doncs, el moment més complex de l’obra d’aquesta rotonda. Penso que fins ara s’ha portat molt correctament, no hi ha hagut cap accident, gràcies al plantejament que s’ha fet i espero que la puguem acabar sense cap ensurt ressenyable.

Segons les previsions, l’obra pot estar acabada durant la segona quinzena de març. Aleshores, serà quan podrem dir que la famosa rotonda de can Massuet del Far, desitjada i demanada durant tants anys, per fi s’ha acabat i hi podem transitar de manera normal!

No hay comentarios: