26 julio 2011

FESTES MAJORS

Estem a l’entrada d’un estiu dur, calorós, però que també és sinònim de festes majors. Se n’estan preparant tres: la de Canyamars, la de can Massuet del Far i la de Dosrius.

En total dotze dies de festa, en algunes ocasions amb actes senzills, però que no deixen de ser valuosos, ja que són durant els dies de la festa major, diades que tenim com a referència de retrobament per saludar-nos, per fer la xerradeta amb algunes de les persones que la festa major fa bellugar.

Començarem a Canyamars el 28 de juliol, un dijous cap al tard, col•locant una senyera a l’entrada del poble. Per cert, la que es va instal•lar a Dosrius és motiu d’orgull per a molta gent del nostre municipi i la gent de Canyamars també l’ha sol•licitada. Per aquest motiu, el primer dia de festa major hissarem la insígnia més important del nostre país, la senyera.

Després de la festa major de Canyamars vindrà la de can Massuet del Far, amb quatre dies de diferència, amb el mateix objectiu, que la gent gaudeixi, que es bellugui, que participi de la festa. Que totes les bones sensacions de la festa es puguin encomanar als veïns i veïnes i que tothom surti al carrer, on imperi i regni un bon ambient, un aire de festa i esbarjo.

A les acaballes de l’estiu, la festa major de Sant Llop, que precisament enguany comença el dia 1 de setembre, que és Sant Llop i que cau en un dijous. La nostra plaça de tota la vida, on hem començat les últimes festes majors, es tornarà a omplir de gom a gom, menjant els entrepans i fent capelletes xerrant i intercanviant opinions de tota mena, sigui quin sigui l’acte que s’organitzi després del sopar.

I així fins al diumenge dia 4, en què s’acabaran les festes majors d’estiu de l’any 2011, per tornar a reprendre un altre setembre i encaminar la tardor al nostre municipi.

Un any més, vull fer un reconeixement molt especial a totes les persones que es dediquen a l’organització d’aquestes festes majors, ja que porten moltes reunions, han donat moltes voltes per intentar fer un programa atractiu, distret, divers, perquè tothom pugui gaudir d’aquests dies tan assenyalats.

Doncs, vivim amb intensitat aquests dotze dies de gresca, d’il•lusió, de moguda al carrer,...

Que tinguem tots i totes unes molt bones festes majors!

No hay comentarios: