19 julio 2011

L’ALCALDE DE DOSRIUS JA ÉS DIPUTAT

Doncs sí, divendres de la setmana passada es va constituir la Diputació de Barcelona i la veritat és que fa respecte, però no un respecte de por o de pànic, sinó que un respecte per la magnitud dels polítics amb els quals et bellugues.

Fins ara estava al Consell Comarcal del Maresme, que és una administració amb la que tots hem treballat molt, i l’hem posada com a referent de les administracions de segon nivell, per tot el que s’ha aconseguit i la gestió que s’està realitzant, però els polítics érem els alcaldes de la comarca, regidors o regidores dels trenta municipis, tots coneguts.

Ara a la Diputació de Barcelona, dins del grup socialista, hi tinc en Jordi Hereu, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Sra. Núria Marín, la segona ciutat amb més habitants de Catalunya, els alcaldes de Terrassa, de Sabadell, de Granollers i així anar sumant amb un gran grup de polítics reconeguts i de nivell.

Del Partit Popular hi ha l’Alberto Fernández Díaz i l’alcalde de Badalona, entre altres.

D’Esquerra Republicana hi ha en Jordi Portabella. En definitiva, es tracta d’ una administració de la qual estic convençut que en trauré rendiment com a alcalde del municipi de Dosrius, però no només serà profitós per al meu municipi, sinó que també ho serà per als disset ajuntaments que represento del Partit Judicial de Mataró, que són els que em pertoquen.

Tinc moltes ganes de trepitjar territori una altra vegada i aquesta no serà com a president del Consell Comarcal, sinó com a diputat de la Diputació de Barcelona. Necessito connectar amb els càrrecs electes per posar-me a la seva disposició, per ajudar-los en la seva gestió, ja que el país es construeix des dels pobles, des de les administracions locals.

En definitiva, un gran repte. Em fa molta il•lusió experimentar noves sensacions i capbussar-m’hi per viure-les amb intensitat, ja que són oportunitats úniques que et passen a la vida.

No hay comentarios: