19 noviembre 2008

MES SOBRE LA URBANITZACIO DE CAN CANYAMARS

La urbanització de Can Canyamars és el tema de cada dia principalment per a mi i fins i tot, hi ha dies que hi ha dues o tres reunions i varies trucades per tractar el tema, ja que està en un punt molt àlgid i a més, tinc la confiança que estem en el bon camí.

He tingut ocasió de parlar amb totes les associacions que hi ha, la de propietaris, la de veïns, amb grups de veïns representant carrers, amb veïns particulars, i la veritat és que cada vegada estic més content perquè he captat molt de coneixement sobre el tema i que, persones que les veus que en principi haurien d’entendre de una manera molt bàsica sobre la qüestió et donen uns raonaments tècnics que de vegades dona sensació que son especialistes, i això s’agraeix ja que el camí que ha marcat l’Ajuntament se sent recolzat per aquestes persones que hi han aprofundit en la qüestió.

El que en principi eren més adversaris del que l’Ajuntament plantejava, que és l’Associació de veïns, desprès d’una reunió amb membres d’aquesta associació i una advocada que portaven i d’intercanviar plantejaments, crec que el resultat va ser molt positiu, ja que la mateixa advocada no defensava, o si més no, no veia massa correcta, i aquest és el meu parer, que es pugessin donar exempcions de pagar IBI durant un temps a les propietats de Can Canyamars i tampoc veia coherent que l’Ajuntament destinés diners per pagar les obres d’Urbanització de Can Canyamars.

Sí que va defensar que hauríem d’intentar entre tots buscar el millor projecte d’obra per aquesta zona del nostre municipi. I amb aquest esperit vàrem acordar que uns tècnics nomenats per aquesta Associació de veïns serien els que consultarien a la enginyeria que esta fent la reforma del projecte d’urbanització amb l’esperit que les decisions que es prenguin siguin el més consensuades possible i això es faria, tècnics amb tècnics. Crec que és una molt bona solució. La pregunta està a l’aire: Hi haurà consens entre tècnics? El temps ho dirà.

No hay comentarios: