14 noviembre 2008

MOLT BONES NOTÍCIES PEL QUE FA A CORREOS DEL NOSTRE MUNICIPI

Com tothom sap el servei de correus en el nostre municipi és molt millorable, però molt i des de l’Ajuntament hem fet molta pressió per que destinin més recursos, per que reparteixin a Can Massuet del Far casa per casa i aquí també vàrem fer accions amb veïns i veïnes de Can Massuet, hem fet molta força perquè els treballadors i treballadores de correus siguin mes estables. ...

Cartes amunt, reunions, canvis de director, promeses de que possiblement teníem a prop una millora del servei i que hi havia possibilitat de repartir a Can Massuet, però sempre surt el mateix, des de Madrid hi ha unes directrius i per exemple, el nucli de Can Massuet no compleix cap d’aquestes directius establertes per que es reparteixi casa per casa el correu.

Però si, al final ha donat resultat la darrera pressió que vàrem exercir i és que han concedit al municipi de Dosrius una oficina que ells anomenen tècnica. Que vol dia això, doncs que l’oficina ubicada al Comú de Dosrius estarà oberta al públic tots els feiners de 2/4 de 9 a 2/4 de 3 del migdia i podem fer qualsevol gestió que tingui relació amb el servei de correus.

Aquesta es una bona noticia que cal celebrar i explicar. Quan ho sapiguem oficialment ho anunciarem pel municipi. Espero que abans d’acabar l’any aquesta millora sigui efectiva.

No hay comentarios: