04 noviembre 2008

UN ALTRE PRESSUPOST DE LA GENERALITAT EN QUÈ DOSRIUS QUEDA BEN PARAT

Ja tenim els pressupostos de la Generalitat al Parlament de Catalunya. Una vegada més, el municipi de Dosrius hi té inversions importants que fan que sigui un dels municipis en què s’hi destinen més diners per al nombre d’habitants que té.

El total del Maresme, amb els seus 420.000 habitants aproximadament, puja 62.875.419,25 euros. Poble a poble es va desgranant la inversió que s’hi destina. En el cas de Dosrius, que té poc més de l’ 1% de la població de tot el Maresme, s’hi destinen 4.655.185,-- euros.

Aquestes inversions estan destinades a construir l’estació depuradora d’aigües residuals i col•lectors de can Massuet del Far, en concret 3.843.185,-- euros. L’altra inversió, que a l’últim moment s’hi ha col•locat, fruit de les intenses negociacions de l’Ajuntament, és la construcció d’una canonada per portar aigua potable als dipòsits de can Massuet del Far, provinent del dipòsit que existeix a mitja pujada, propietat d’ATLL.

Per a aquesta obra, en aquest pressupost del 2009 està previst aportar-hi 812.000,- euros. Cal dir que el projecte puja 1.200.000 euros.

S’ha de continuar negociant, amb l’esperit que la resta que manqui es pugui aportar per un altre camí, ja que es veu molt difícil que aquesta quantitat pugui sortir de l’Ajuntament.

No hay comentarios: