21 abril 2009

LA IMPORTÀNCIA DE LES NOVES TECNOLOGIES

Han arribat a les meves mans les estadístiques de les visites a la pàgina web de l’Ajuntament de Dosrius, dins del primer trimestre del 2009.

La veritat és que m’ha produït una gran satisfacció, ja que et demostra que les noves tecnologies estan molt utilitzades per part de la població, no només del municipi sinó també d’arreu.

Concretament, la pàgina web de l’Ajuntament de Dosrius, durant el mes de gener, va tenir 8.336 visites, durant el mes de febrer, més o menys el mateix nombre, i durant el mes de març va augmentar fins arribar a 9.106 visites en total.

Això representa, amb números rodons, un 10% d’augment referent als mateixos mesos del 2008. També cal ressaltar la quantitat de persones que estan subscrites per rebre informació automàtica dels temes que es pengin a la pàgina web. Cal tenir en compte que el nombre de subscriptors, constantment, va en augment.

Aquí també hi ha una reflexió, ja que podríem dir que no tots els veïns i veïnes van al mateix ritme, donat que som conscients que hi ha moltes cases en les quals Internet no hi ha entrat, per això hem de tenir cura que la informació arribi no només a la pàgina web, sinó també de la manera tradicional.

De mica en mica hem d’anar treballant perquè Internet sigui una eina habitual per a tota la població.

No hay comentarios: