30 enero 2010

PER FI HA SORTIT A LA LLUM PÚBLICA EL RESUM DE LA COMISSIÓ DE LES ESCÒRIES

S’està repartint el fulletó que resumeix el que es va tractar a la Comissió creada per l’Ajuntament de Dosrius, per aprofundir en el tema de les escòries.

Una comissió que l’equip de govern, de manera extraordinària, va tenir la voluntat de constituir. En aquest moment no conec cap municipi que hagi creat alguna comissió d’aquestes característiques.

La veritat és que les conclusions i la informació que dóna aquest fulletó ens ha de servir molt per saber què són les escòries i quina cura cal tenir, en el supòsit que s’instal•lin al nostre municipi.

En primer lloc, vull fer un agraïment molt especial a la tasca realitzada per l’Escola de Natura del Corredor, liderada per en Joan Manel Riera.

Malgrat les dificultats plantejades per les persones amb una opinió totalitària, en Joan Manel ha mantingut en tot moment una professionalitat i un respecte envers la diversitat. Crec que cal aprendre de la seva manera de tractar, d’entendre la diferència i, sobretot, de conviure amb ella i de saber estar en to constructiu en moments complicats. És a dir, en Joan Manel és un referent d’una actitud de bona convivència i visió positiva, en tots els aspectes.

Al mateix temps, també vull fer un agraïment a totes les persones que van participar en aquesta comissió, per les seves aportacions i els seus suggeriments, hagin estat en una línia o en una altra, perquè la diferència és riquesa i és aquesta la que activa i dinamitza la societat.

Ara es posarà a exposició pública el projecte, procés obligatori d’un expedient que està molt reglat, amb la finalitat que tothom que vulgui tingui l’oportunitat d’expressar la seva opinió.

Aquest treball l’enviarem a l’Agència Catalana de Residus, ja que estic convençut que els servirà en la seva tasca del dia a dia, fruit de les competències d’aquest Departament.

No hay comentarios: