12 abril 2010

AL FINAL HO HEM TANCAT, L’AJUNTAMENT DE BARCELONA ENS HA DONAT DOS CAMIONS

Una vegada al mes, en una reunió d’àmbit territorial de l’Àrea Metropolitana, a la qual assisteixo en representació del Consell Comarcal, em trobo amb molts representants de la Generalitat, principalment Directors Generals. També representants del Territori de l’entorn de l’Àrea Metropolitana, així com també alguns regidors i regidores de l’Ajuntament de Barcelona, concretament hi ha la Sra. Imma Mayol i el Sr. Francisco Narváez, entre d’altres.

Aquestes reunions van molt bé per exposar de manera informal la gestió del dia a dia dels municipis.

Assabentat que a Barcelona canviaven tot el sistema de recollida d’escombraries, tant contenidors com camions, vaig preguntar si podíem adquirir algun d’aquests camions per al nostre municipi.

No sé per què, però quan et trobes d’aquesta manera informal, mai et diuen que no. Són trobades disteses i la veritat és que se’n treu molt de profit.

Després de moltes setmanes de trucades i d’anar a veure camions, finalment ens n’han adjudicat dos, un de lleuger, que es pot portar amb carnet de segona, i un altre per a recollir escombraries, però aquest necessita una reparació, principalment a la part hidràulica de càrrega.

Jo estic convençut que en farem molt d’aquests camions, principalment del lleuger. A més, cal destacar que quan hem preguntat quant valien, ens han dit que el cost era zero.

No hay comentarios: