02 julio 2010

JA TENIM UN NOU PARTIT POLITIC

No fa masses dies que vaig comentar que teníem un nou partit polític anomenat PAC, dons ara ja ha sortit a la llum un altre grup que s’ha apuntat per fer política municipal amb nom GRUP INDEPENDENT I RECURSOS (GIR) .

Els caps visibles d’aquest nou partit ja han participat en altres conteses electorals, són persones apassionades per la política i la gestió de l’afer públic.

Serveixi aquest escrit per donar-li la benvinguda, per oferir-me en tot el que els pugui ajudar, i comenta’ls- hi que la política és apassionant, veure que pots transformar l’espai públic i l’interès de la col•lectivitat és molt enriquidor, malgrat que hi ha moments molt durs, ara estem passant una època complicada, però jo estic bastant satisfet de la manera com es gestiona a l’Ajuntament de Dosrius aquesta crisi, ja que et fa espavilar i et quedes sorprès de la imaginació que s’arriba a tenir per tirar qüestions endavant.


Espero escoltar propostes noves, plantejaments diferents, però sobretot il•lusió dels que han decidit tirar endavant aquests nou partit polític.

No hay comentarios: