24 octubre 2010

ES VAN REAFIRMANT ELS OBJECTIUS

Vés per on, l’any passat varen ser protagonistes de la filmació de la pel•lícula Herois, que aquest cap de setmana es pot veure a les pantalles de cinema, ara ja comencem a tenir peticions per fer tot tipus d’esdeveniments a Canyamars i en concret al Pou de Glaç.

De casaments se’n han fet forces i ara, últimament, productores de videoclips també tenen com a referent el Pou de Glaç, i en concret aquesta setmana hem tingut al grup Estopa i Macaco enregistrant un vídeo clip a l’entorn del Pou de Glaç.

Tot això es molt positiu, en tot cas jo ho entenc així, malgrat que hi hagin persones que els molesti que hi hagi visitants que vinguin a les nostres contrades a fer activitats.

Aquestes activitats dinamitzant molts sectors ja que normalment venen quantitats importants d’ equips humans que necessitant menjar, serveis, i sobre tot que promocionant el nostre entorn. Continuarem treballant en aquesta línea.

La fira del bosc medieval ha estat un exemple de la quantitat de visitants que varen fer cap al poble de Canyamars. Encara tenim el gust i l’imatge dels carrers plens de gom a gom, tenim altres tipus d’activitats fent casaments, gravant vídeo clips... en aquest entorn tan especial que es el Pou de Glaç i que s’ha de convertir en icona del municipi i ens ha d’ajudar a dinamitzar els serveis que s’ofereixen, serveis que necessitaran mà d’obra i generaran riquesa i tot es una cadena que a tots ens beneficia.

No hay comentarios: