08 octubre 2010

UN ALTRE COP HEM VISCUT LA CAPACITAT DE LES PERSONES PER SUPERAR REPTES VERTIGINOSOS

El passat tres d’octubre es va celebrar una altra edició de la Challenge, aquest cop la dura, la forta, la que els participants han de fer 3.800 metres nedant, 180 Km. en bicicleta i 42,150 Kms. corrent.

Més de 1.100 participants, entre homes i dones. Per cert, cal puntualitzar que les dones feien el mateix recorregut que els homes.

Més enllà de la disciplina esportiva vull ressaltar la capacitat d’esforç de què som capaços els éssers humans per preparar-nos per a un esdeveniment d’aquestes característiques. Esforç i superació, ja que aquestes més de 1.1.00 persones que hi van participar portaven molts dies i moltes hores d’entrenament, per poder afrontar una prova d’aquestes característiques.

No hi ha cap dubte que és una altra manera de plantejar-te la vida, amb unes altres actituds. Jo, personalment, vaig poder estar envoltant de cents i cents de participants en aquesta prova i les vibracions que t’arribaven era d’una gent amb una pau interna espectacular, amb una manera de bellugar-se, de dialogar, amb unes mirades serenes i de pau. Ningú aixecava la veu per parlar, ningú semblava preocupat. Tenies la sensació d’estar en un món en pau.

Per sort, cada vegada hi ha més participants maresmencs en la prova, això vol dir que va calant entre la nostra població.

No és un esport individual, sinó que també es comparteix amb la família i es va escampant a tot l’entorn.

Jo estic convençut que la Challenge aporta prestigi, promoció del territori, economia i, sobretot, aquesta manera tan senzilla de plantejar-se la vida.

Per molts anys Challenge!

No hay comentarios: