18 octubre 2010

FIRA DEL BOSC MEDIEVAL. CANYAMARS 2010

En aquests moments encara estic amb l’impacte del que ha representat la Fira de Bosc Medieval de Canyamars. Jo la resumiria dient que ja s’ha fet gran.

Enguany ha tingut una acceptació similar a la de l’any passat, fins i tot algú diu que n’ha tingut més.

Només calia veure la quantitat i quantitat de persones que entre el dissabte i el diumenge varen visitar el poble de Canyamars.

Els establiments de tot el municipi que tenien obert s’hi varen notar d’una manera considerable, així com també les parades d’artesans i, enguany, la fira comercial i la mostra gastronòmica.

Quina moguda tot plegat! He de felicitar les persones que han liderat aquest gran projecte, no només per l’èxit d’organització, sinó també per l’objectiu assolit, convertint aquesta fira en una referència territorial.

Les hores destinades a l’organització han estat molt quantioses. Visitant la fira veies petits detalls que deies: Fins i tot en això han pensat. Ha estat tanta la vivència i el sentiment de les persones que han organitzat, pensat i planificat la fira, que no se’ls ha escapat cap detall, gràcies a les ganes que hi han posat.

Podríem parlar de moltes coses positives, però un fill de Canyamars d’una edat avançada em comentava que a Canyamars és la tercera vegada que hi veu tanta gent: Per la fira d’aquest any, per la de l’any passat i amb motiu d’una vaga general de mitjan dels anys 70, en què la fàbrica de Canyamars va decidir treballar. Per aquest motiu, van anar-hi representants sindicals de tota Catalunya, a fer pressió perquè la Tortuga parés i tanqués l’activitat laboral.

Ara toca reflexionar sobre tot el que ha passat, reposar, però a mi em consta que aquesta gent tan “enxufada” ja té una llista de coses a millorar, per a l’edició de l’any 2011.

A tothom, moltes gràcies!

No hay comentarios: