06 octubre 2010

PER FI TENIM UNA ESCOLA DE FUTBOL AL NOSTRE MUNICIPI

Ja fa molt de temps, fins i tot anys, que hi havia aquesta voluntat i es perseguia aquest objectiu, el de fer una escola de futbol gran al nostre municipi, Per fi, diumenge passat a can Batlle va haver-hi la presentació d’un nou club, que la seva finalitat és que els nens, les nenes i els joves, des de 5 anys fins a l’edat que pertoqui, puguin tenir, habitualment, uns entrenaments i uns partits.

Vaig poder estar a la presentació i tot era il•lusió. Els pares els seus fills i com no els membres de la junta directiva, ja que són persones molt connectades amb el tema, amb moltes ganes i pensant en tots els petits detalls.

També cal ressaltar que hi havia animadores amb el pom pom a les mans, fent les seves coreografies a toc de música.

Tot plegat va representar un parell d’hores de festa i, sobretot, de ganes de tirar endavant aquest nou projecte al nostre municipi.

Els pensadors i organitzadors d’aquest nou club van a buscar molt més que la pràctica d’un esport, un dels seus objectius és que els joves tinguin una il•lusió, que suïn, que es potenciï la convivència en moments extrems de cansament, de competitivitat, valors que cal inculcar constantment.

Sóc conscient que alguns dels organitzadors volien fer quelcom amb el jovent i per fi ha quallat el seu desig i la seva dèria. Això té un gran valor i hem d’estar agraïts que el seu temps lliure el dediquin a aquests objectius.

A tots moltes felicitats i els millors desitjos perquè aquest nou projecte que heu iniciat sigui d’allò més positiu per a tothom!

No hay comentarios: