01 noviembre 2010

EL TECNOCAMPUS HA ENGEGAT ELS MOTORS

Aquest era un dels tants reptes que teníem al nostre territori, el d’unificar les dues escoles universitàries. Això ja s’ha aconseguit i de quina manera! Tenim la construcció d’una infraestructura a prop del mar, amb l’última tecnologia i al costat de la Laia l’arquera de Mataró.

Aquesta setmana s’ha inaugurat el curs acadèmic, amb uns 1.300 alumnes, que estan cursant les especialitats que s’ofereixen, però, al mateix temps, tenen un parc tecnològic a tocar del centre universitari, per lligar formació i empresa.

Aquesta és una aposta de futur, que ens ha de donar moltes possibilitats a l’hora d’obrir nous camins per a la recerca de treball, de productivitat, de nova economia. No hi ha cap dubte que lligar la formació amb l’empresa és el camí.

També cal ressaltar que s’ha iniciat una nova proposta de formació de Ciències de la Salut, concretament d’Infermeria, que ha tingut una acceptació que ens ha sorprès molt gratament i que dóna la possibilitat que les persones que facin aquest curs, puguin realitzar les pràctiques i, fins i tot, treballar a l’Hospital de Mataró, un hospital que en aquests moments compte amb més de 1.100 professionals.

Tot plegat a quatre passes de casa nostra. Això ens dóna un ventall de possibilitats que fa que el nostre territori tingui unes icones de referència que de ben segur que ens hi notarem.

Aconsello a qualsevol persona que vulgui gaudir, que visiti el Tecnocampus de Mataró i podrà captar el que explico.

No hay comentarios: