04 noviembre 2010

OBRES QUE COMENCEN, OBRES QUE ES VAN ACABANT

En aquests dos darrers anys hem tingut un seguit d’obres importants i això a mitjà termini no s’acabarà.

Actualment s’estan fent obres a dins l’Ajuntament, que per cert ja comencen a lluir i penso que quedaran molt bé; obres al local de COVASA de can Massuet del Far; s’han iniciat les obres de construcció de la rotonda, al trencall de la carretera que puja a can Massuet i la que va cap a Canyamars; s’han començat les obres de l’ampliació del pati de l’escola Encarnació Fonoll.

En aquests moments hem tret a licitació l’obra de la pista externa de Dosrius, en pocs dies començarà la reforma del consultori mèdic de Canyamars i està a exposició pública l’obra del pas que es construirà a la riera de Canyamars, que dóna al carrer Esteve Albert de Dosrius.

Tot aquest procés de transformació dels espais que utilitza la col•lectivitat, el visc amb molta il•lusió i a cada moment vaig vivint el que s’està fent. És una gran satisfacció veure com van avançant les obres, algunes s’acaben, altres es planifiquen perquè a mitjà termini es facin. Tot plegat és una feina apassionant, tant la redacció del seu projecte, com els passos administratius per aprovar-lo, com buscar el finançament per poder-lo portar a terme, com fer els processos per poder adjudicar l’obra i iniciar-la. Per a mi és de les feines més enriquidores que té ser alcalde.

Finalment, quan veus la utilització d’aquests espais per part de la població encara dóna més satisfacció.

No hay comentarios: