08 noviembre 2010

QUINA ALTRA MOGUDA A CANYAMARS!

Aquest diumenge passat es va organitzar un d’aquells esdeveniments que et fan sentir orgullós dels indrets i la gent que tenim.

Es tracta de les tres hores de tot terreny que organitza el Moto Club Canyamars, anualment, al nostre municipi, concretament a la Quintana de can Gel de Canyamars.

És un esdeveniment molt diferent dels que s’organitzen en aquest entorn, ja que consisteix en fer un circuit tancat, en un camp gran de la casa de can Gel, que queda lliure entre sembrada i sembrada.

Segons van comentar els organitzadors, es va marcar un circuit de més de 3 Kms. de longitud.

Per cert, l’organització va estar molt exquisida, en tots els plantejaments que es va proposar, i no només ho dic jo, sinó que també ho van comentar molts dels participants que van concórrer a la prova. La participació fou tan elevada que, fins i tot, va sorprendre gratament els organitzadors.

Segons em consta, van participar-hi 55 equips. La veritat és que feia goig, molt de goig, veure aquell ambient sa, d’una gent que té afició per la moto i que es va poder fer un tip de practicar el seu esport preferit, en aquest circuit de Canyamars.

Vagi per endavant la més sincera enhorabona als organitzadors. Saben el que es porten entre les mans, i han creat un gran caliu entre ells. Observaves que qualsevol membre que estava fent feina s’ho passava bé amb la seva tasca. Això és molt important i es nota molt a l’hora de plantejar-se els objectius i assolir-los plenament.

Fa tres setmanes va haver-hi la Fira del Bosc Medieval, amb molta gent a Canyamars; el diumenge passat aquesta cursa de resistència; el dia 21 de novembre més de 1.000 persones vindran a Canyamars a fer la marxeta, sortida i arribada al voltant del Pou de Glaç. Qui diu que no hi ha activitat, qui diu que no hi ha promoció del nostre municipi!

Veure tot aquest reguitzell d’activitats i tanta gent que fa cap al nostre municipi em dóna molta satisfacció.

Moto Club Canyamars, moltes gràcies i endavant!.

No hay comentarios: