09 febrero 2011

En moments de crisi, potenciar la privatització de serveis?

Ja s’han començat a donar veus i ha estat el Conseller de Sanitat qui ha dit que la població comenci a fer-se assegurances mèdiques privades, ja que el sistema no podrà atendre totes les necessitats que es reclamen.

Aquest era un dels grans beneficis que havíem assolit amb el govern d’esquerres a la Generalitat de Catalunya, convertir la sanitat pública en un referent, no només a l’Estat Espanyol sinó a l’àmbit mundial.

Ens sentim molt orgullosos de la nostra sanitat, del que s’ha aconseguit i del servei que es dóna, fins i tot en aquests moments en què la situació no està per tirar coets.

Actualment, han augmentat d’una manera considerable les peticions d’intervencions de persones que s’han donat de baixa de les mútues privades i han tornat al sistema de la Seguretat Social, però anuncien retallades als hospitals comarcals i, a més a més, aconsellen, que és el que més em dol, que les persones es busquin la vida.

Una vegada més ens trobem davant d’un govern que fa una política consistent en què qui s’ho pugui pagar ho tindrà i al poble, que és qui treballa per aguantar el sistema, se li anuncien retalles en serveis tan importants com la sanitat pública.

No hay comentarios: