21 febrero 2011

Reconeixement a la feina ben feta

El passat cap de setmana, una representació dels organitzadors de la Challenge, formada per l’empresa organitzadora, l’ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme, ens vàrem desplaçar a Madrid per recollir un premi a la prova Challenge que es va organitzar el primer diumenge d’octubre.

Aquest reconeixent va consistir en declarar aquesta prova com la més ben organitzada a tot l’estat espanyol, d’aquestes característiques, durant l’any 2010.

Vàrem competir contra duatlons i triatlons de tota mena, que són especialitats esportives de dues o més disciplines dins una mateixa prova.

En realitat, el viatge a Madrid va ser qüestió de 24 hores, anar amb l’AVE, recollir el premi i tornar l’endemà a primera hora del matí.

Com a defecte professional o com a conseqüència del que em toca viure en aquests moments, cada vegada que vaig a un poble o una ciutat els ulls recorren els carrers: mobiliari urbà, organització, bullici de la ciutat, ... La veritat és que vaig quedar una mica decebut d’aquesta gran ciutat que és Madrid: desordenada, amb manca de manteniment, una mica bruta, voreres inacabades, trista, fosca, ... La veritat és que no em va agradar, i aquesta és una d’aquelles coses que volia plasmar al meu bloc.

Tornant al premi o reconeixement, vull manifestar que ha estat una notícia molt important per al nostre Maresme, ja que demostra que les coses es fan bé i que hi ha grans professionals fent la seva feina, ja que és un esdeveniment esportiu de magnituds ressenyables.

Sens dubte que aquest reconeixement ens obrirà molt més a què els triatletes escullin les nostres contrades per venir a entrenar-se i a fer les proves programades.

La marca Challenge, que és alemanya i que organitza diverses triatlons a tot el món, mai havia tingut un reconeixement d’aquestes característiques. Això reafirma més la confiança que ens varen donar a l’inici de les converses per portar aquest prova al nostre territori, ja que confirma que no es varen equivocar i que ells hi han guanyat, però que el Maresme n’ha sortit molt reforçat.

No hay comentarios: