03 febrero 2011

Satisfacció de com s’ha assolit

Aquesta setmana he tingut dues trucades de persones vinculades amb serveis que s’estan donant al nostre municipi, les quals col•laboren colze a colze amb l’ajuntament, intentant donar-nos suport mútuament per poder oferir un servei i tenir unes infraestructures el millor possible.

Es tracta d’una escola de primària que han fet tot un procés per escollir un/a conserge.

Resulta que era impossible poder contractar aquesta persona per part de l’ajuntament, ja que entre objectius que et marques, un d’ells és el de no augmentar la plantilla fins al 2013. Sí que és veritat que l’ajuntament hauria d’haver contractar una persona que fes de conserge a l’escola, però degut a aquest principi i amb l’esperit de no trencar-lo s’han buscat alternatives.

A l’AMPA d’aquesta escola hi ha gent molt vàlida, persones d’aquelles que quan tens reunions amb ells i exposen les seves necessitats veus que realment et demanen el que necessiten, amb exposicions molt clarividents del motiu pel qual t’ho demanen. No com altres persones, que veus que mai en tenen prou i sempre et demanen més i et sens incòmode, ja que sempre estan insatisfetes per no assolir els màxims, encara que no els necessitin.

Per això, és molt incòmode tenir aquests contactes amb gent que plantegen les situacions d’aquesta manera, i és així com s’assoleixen objectius molt difícils d’aconseguir i un cop els tens, fruit de la conjuntura del plantejament i de la sinceritat, dius: Què bé que ens n’hem sortit!

Per això, vull ressaltar dues trucades de l’escola agraint l’esforç que s’ha fet i, evidentment, l’agraïment ha estat retornat, perquè uns sense els altres difícilment s’hagués aconseguit.

No hay comentarios: