14 febrero 2011

QUINA COMARCA QUE ESTEM FORJANT !

Ens hem posat com objectiu que la comarca del Maresme, formada per 30 municipis, es converteixi en una comarca molt competitiva i atractiva en tots els aspectes.

En pocs dies s’han confirmat algunes notícies que assenyalen que anem per bon camí. Una d’elles és el guardó atorgat a la prova esportiva de la Challenge, que és aquesta disciplina que barreja natació, ciclisme i una marató, després de fer 3.800 metres nedant i 180 Kms. en bicicleta, que es realitza al nostre territori i que va ser una aposta estratègica per tenir més visitants i turisme durant tot l’any i no només durant l’estiu, en busca de sol i platja.

Aquesta prova esportiva ha estat escollida com el millor esdeveniment d’aquestes característiques. Aquí hi entren gran diversitat de proves que combinen dos o més esports en un sol esdeveniment. Doncs, com ja he dit, ha estat declarada la millor prova esportiva que es va organitzar durant el 2.010 a tot l’Estat Espanyol.

Això demostra moltes coses, però a mi m’agradaria ressaltar-ne algunes. La primera, el compromís de totes les persones que han participat en la seva organització, sigui quina sigui la tasca realitzada, ja que era importantíssim que aquest esdeveniment sortís ben parat davant de l’opinió pública. De ben segur que aquest objectiu s’ha assolit.

Una altra part molt positiva és que pel fet d’haver aconseguit aquest guardó, les persones que tenen afició per practicar aquesta disciplina esportiva, tindran la Challenge del Maresme com a referent per participar-hi.

Cal ressaltar que a l’última edició del mes de novembre de l’any passat, hi varen participar esportistes de molts països de tot el món.

Aprofito per felicitar totes les persones que han tingut alguna cosa a veure i han treballat en la Challenge del Maresme.

No hay comentarios: