15 enero 2013

DRAGUIS, MINI DRAGUIS I ALTRES EXCEL•LÈNCIES

Aquest cap de setmana he tingut una de les alegries desitjades, en veure l’èxit d’uns amics a l’hora de plantejar-se una nova activitat.


Ja fa temps que la Marta i en Julià em varen explicar un projecte que tenien consistent en crear un negoci a Mataró. Ella, aprofitant que té estudis de pastisseria, va idear un tipus de postres, entre altres productes tradicionals, que en quatre mesos s’ha fet un lloc de referència en berenars, postres infantils, producte per aniversaris de jovent i, perquè no, un bon esmorzaret amb un dragui.

El dragui és un exquisit menjar que té la base d’un donut, però la imaginació de la Marta i en Julià ha fet que es transformi, pot portar qualsevol decoració, amb tantes temàtiques que quedaríem sorpresos.

Quan parles amb ells i t’expliquen la diversitat de propostes que han desenvolupat en aquest petit racó del número 51 del carrer del Torrent de Mataró, quedes sorprès: que si temes de futbol, que si temes d’identitat, que si pirates, que si farcits de tota mena, que si glacejats de tots els gustos. Val la pena provar-los. A més a més, és tan assequible, que pot substituir perfectament unes postres tradicionals, però amb un cost molt inferior.

La Marta i en Julià són dues persones molt estructurades. Quan et plantejaven el negoci, en aquests moments tan complicats que ens toca viure, pensaves, desitjo molt que tinguin sort, perquè era una aposta forta i valenta.

En el decurs dels pocs mesos que fa que regenten aquesta activitat, la seva estructura sòlida s’ha anat arrelant i, de mica en mica, estan forjant un petit imperi que estic convençut que donarà molt de si dins del seu context.

Marta i Julià, em vàreu fer molt feliç quan vaig veure que esteu súper orgullosos amb el vostre negoci i que viviu amb intensitat tot el que està succeint i que sabeu trobar tot el positivisme de l’oportunitat que us està sortint en tot moment. Moltes felicitats!

No hay comentarios: