07 enero 2013

UNA ALTRA CAVALCADA DE REIS EXTRAORDINÀRIA

El passat dia 5 de gener van tornar a arribar Ses Majestats al nostre municipi i ho vàrem visualitzar amb un cavalcada comuna als tres nuclis de població, tal i com hem fet en els darrers anys.


Cada any quedes sorprès de la gran assistència de veïns i veïnes per veure les carrosses arribant als nostres nuclis de població. Hi ha gent de totes les edats, no són només els pares portant els nens i nenes amb aquella il•lusió tan especial que es delata en els seus ulls, sinó que també s’hi poden veure famílies de gent gran, que encara que no tinguin mainada volen gaudir d’aquest espectacle de llum, música, il•lusió, tinguin l’edat que tinguin. Jo m’atreveixo a dir que és un dels actes en què hi participa més assistència de públic.

Ara cal preparar i pensar la propera cavalcada. Tot i que tenim molt assumit que la seguretat és prioritària a l’hora d’organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques, no deixa que els nervis i les pors aflorin en tot moment quan t’adones que hi ha nens i nenes collint caramels, vehicles circulant a poca velocitat, però el perill sempre hi és, encara que hi hagi voluntaris i voluntàries que tot i gaudint de l’espectacle, ajuden, controlen i miren que la cavalcada sigui més fluïda i lluïda.

Són moltes hores d’estar al cent per cent, amb la tensió posada, vetllant per la seguretat. Estic content perquè ho tenim molt controlat, però tot i això no hem de baixar la guàrdia i hem de fer el possible perquè la propera cavalcada sigui més lluïda encara i tancar el tema de la seguretat, per garantir un esdeveniment de categoria.

Agraeixo moltíssim les felicitacions que s’han rebut per l’espectacle que es va organitzar, però tal i com vaig dir a tothom que va fer els elogis, és una nit de molts nervis, nervis de tota mena, per la magnitud, per la responsabilitat, per la il•lusió i perquè tot surti rodó.

Esperem amb molta il•lusió el proper cinc de gener, que ja serà el del 2014.

Un cop més, que tinguem tots un bon any 2013!.

No hay comentarios: