25 diciembre 2008

ENTREMIG DE LES FESTES DE NADAL HI HA EL BALANÇ D’AQUEST ANY QUE ES TANCA

En primer lloc, vull desitjar molt Bones Festes a totes les persones que segueixen aquest espai personal de reflexions, comentaris, opinions, ...

Són unes festes típiques, esperades pel que signifiquen, que donen peu a l’inici d’un nou any, que també desitjo que sigui venturós i esperem que molt millor que aquest 2008.

Un 2008 que ha estat any de traspàs, és a dir, el febrer tenia 29 dies. Qui es fixa en aquestes coses diu que no és un any fàcil. Per a mi tampoc ho ha estat. Això no vol dir que no hagi aconseguit els meus objectius, perquè en aquest aspecte sí que el valoro positivament, però, per altra banda, m’ha costat molt, ja que no ha estat un any fàcil, ni com a pagès ni com a alcalde.

Vàrem començar el dia 1 de gener, a les 10 del vespre, amb una d’aquelles trucades que et canvien l’estat, dient-te que a l’Ajuntament hi ha foc. Bona moguda aquell dia, potser era un avís de com seria l’any que començava.

La veritat és que, per una banda, em consta que ha estat molt dur, però, per altra banda, tinc la satisfacció que aquesta duresa l’hem superada amb nota, amb el treball de tothom, amb l’experiència que tenim en tots els camps que ens estem movent i, sobretot, amb la persistència i dedicació, majoritàriament de pensament, durant totes les hores que estàs despert, que en són moltes, ja que les de dormir cada vegada es redueixen més.

Per acabar, ja que estem en aquestes festes de Nadal, deixeu-me que us torni a desitjar molt Bones Festes i que comencem el 2009 amb empenta, amb energia, amb ganes i amb intensitat constant, ja que és així com s’aconsegueixen els bons resultats.

No hay comentarios: