08 enero 2009

JA TENIM ELS PROJECTES PER ALS FONS ZAPATERO

Ja hem aprovat els projectes que presentarem perquè se’ns concedeixi la subvenció de 824.411,-- euros, assignada pel Govern del president Zapatero, dins el fons estatal d’inversió local.

En total s’han redactat quatre projectes, un per a Dosrius, un per a Canyamars i dos per a can Massuet del Far.

En el cas de Dosrius, s’ha presentat el projecte de millora i vianització del nucli de Dosrius, consistent en continuar l’ empedrat especial que hi ha davant del carrer del Comú, en direcció a la plaça de l’església i fer la plaça de l’església fins a davant de l’Ajuntament. Aquest projecte és la continuació d’un pla de millora que tenim previst per al nucli de Dosrius i de Canyamars, per fer tots els carrers del casc antic amb un empedrat uniforme. Aquest projecte puja la quantitat de 207.000,37 euros.

Pel que fa a Canyamars, s’ha redactat un projecte d’adequació de la Plaça de la Germandat, consistent en fer-la més àmplia, agafant el carrer que passa pel costat d’aquesta plaça i, fins i tot, la carretera, amb l’esperit que aquesta plaça sigui un referent per fer-hi actes a l’aire lliure. Aquest projecte contemplarà uns suports per poder-hi posar una lona tipus envelat, per garantir, en cas de pluja, els actes que s’hi organitzin. Aquest projecte puja la quantitat de 211.692,03 euros.

Quant a can Massuet del Far, un dels projectes és el del bombament de les aigües residuals de la banda de can Bordoi, per poder-les portar a dalt de la carena perquè, després, pel seu propi pes, puguin desplaçar-se mitjançant col•lectors que es faran, fins a la depuradora que l’Agència Catalana de l’Aigua construirà enguany. Aquest projecte puja 198.424,-- euros.

Cal dir que el projecte de construcció de la depuradora i col•lectors a can Massuet del Far, que l’ACA ja ha adjudicat, no contemplava el bombament de la banda de can Bordoi. La Generalitat de Catalunya té previst invertir-hi uns 3.800.000 euros.

L’altre projecte de can Massuet del Far consisteix en l’arranjament de voreres, ja que atesa la gran quantitat de quilòmetres de carrers que hi ha en aquest nucli, ens trobem amb moltes voreres que cal arranjar. El projecte que s’ha redactat puja un total de 207.294,60 euros.

També vull remarcar que la proposta que ha presentat l’equip de govern ha estat aprovada per la totalitat dels grups amb representació a l’Ajuntament.

No hay comentarios: