30 julio 2010

Cal recordar una problemàtica viva

Aquests últims dies ens ha arribat una resolució de l’Audiència Nacional perquè accepta un recurs fet per l’Ajuntament de Dosrius, com a conseqüència d’una sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya favorable al cap de llista de CiU del nostre municipi. Aquesta sentencia diu que l’Ajuntament li ha de donar al voltant d’un milió d’euros, per una petició d’expropiació que ell havia sol•licitat a l’any 2000.

Aquest tema el vàrem viure molt intensament a l’any 2005, quan es va fer la petició de expropiació del Pla dels Bolets, sol•licitant a l’Ajuntament uns cinc milions d’euros.
Una petició, com be he explicat, que es va fer a pocs mesos després de les Eleccions Municipals de l’any 1999 i que el poble no va confiar majoritàriament amb l’alcalde de CiU dels últims 20 anys, que actualment és el cap de CIU.

Durant els seus mandats, aquest ex alcalde havia tancat perfectament totes les unitats d’actuació del municipi menys, casualment, les dels seus terrenys i havia deixat una zona verda lliure sense tenir planificada la seva cessió a l’Ajuntament, mitjançant un aprofitament que estava a tocar però no havia delimitat be dins el planejament del municipi.

Això es va guanyar per part de l’Ajuntament en el Jurat d’Expropiació i l’interessat va recórrer. Es va resoldre i per comptes de cinc milions d’ euros hem passat a un milió d’ euros. Tot i això és una quantitat que podríem calcular que cada ciutadà hauria de donar 200 euros per al cap de CiU però el recurs presentat per l’Ajuntament que considero molt ben argumentat i que tinc confiança que resoldran a favor del Consistori, ha sigut acceptat tot i la petició d’aquest regidor de que es desestimés i sigues ferm la resolució de pagament d’ un milió d’euros.

Que tothom tingui clar el que te CiU dins l’Ajuntament i quins objectius te el seu cap de llista i portaveu d’aquest partit, defensant per sobre de tot els seus interessos i que l’objectiu és arruïnar per a molts anys les arques d’aquesta administració local.

No hay comentarios: