09 julio 2010

S'HA ASSOLIT L'OBJECTIU

Tenia molt d’interès que el president de la Diputació de Barcelona fes una visita al nostre municipi atès que a base de peticions per carta era difícil que ens pogués donar el que necessitaven. Calia una explicació i jo estava convençut que portant-lo a Dosrius, el convenceríem de la necessitat d’aconseguir 40.000 euros que ens faltaven per fer una pista externa esportiva a la plaça de Can Torres.

Doncs sí, el passat dimecres 7 de juliol vaig aconseguir que el president de la Diputació estigués prop de dues hores amb nosaltres. El vàrem portar a l’indret on s’ha de construir aquesta pista esportiva i se li va explicar el projecte mitjançant uns plafons i del lloc estratègic de l’indret a prop de les escoles, de la futura biblioteca, indret molt freqüentat per famílies, accessible i oberta a tothom.

Però teníem una problemàtica: que ens faltaven 40 mil euros per encarregar la construcció d’un projecte que en aquests moments està en exposició pública, i que quan tornem de vacances compto que estarà aprovat definitivament. I calia aquests diners per iniciar la licitació de l’obra.

Doncs si, el president, un cop explicat el projecte i la situació econòmica va fer el gest de dir que la Diputació de Barcelona aportarà els recursos que fan falta per construir aquesta pista esportiva.

Una altra vegada, d’una manera o una altra, la Diputació de Barcelona ens ha donat un cop de ma. No ha estat fàcil que el president vingués aquí però al final s’ha assolit l’objectiu.

No hay comentarios: