17 abril 2011

Una adquisició d’orgull

Ens trobem en un moment en què estem retallant al màxim les despeses: fem festes amb menys cost econòmic, busquem concentrar serveis o accions per intentar minimitzar el seu cost, cerquem recursos externs per no perdre ni la qualitat dels serveis que es donen ni les obres que s’han de realitzar, però penso que hem de tenir un municipi del qual ens sentim orgullosos. De fet, moltes persones se senten satisfetes de la transformació que han experimentat els nostres pobles i aquest orgull l’hem de mantenir.


Pensant, pensant, hem cercat la manera de no perdre aquestes sensacions tan importants per als éssers humans, de sentir que vius en un poble que té les característiques de fets que ens uneixen a la majoria dels que hi vivim. Per aquest motiu, a finals d’aquest mes d’abril engalanarem un punt del nostre municipi amb una insígnia que ens uneix, amb un emblema d’orgull, que estic convençut que agradarà tothom.


Deixeu-me que us deixi amb la incògnita, però a mi em fa molta, molta il•lusió veure-ho instal•lat al punt predeterminat. Quan hi passo me la imagino i penso quin sentiment ens passarà pel cos cada vegada que ho veiem col•locat.

No hay comentarios: