19 mayo 2011

Demano el vostre vot

Benvolguda veïna o benvolgut veí,

Em dirigeixo a tots vosaltres per demanar-vos el vostre vot per a les eleccions municipals del proper diumenge dia 22 de maig de 2011. Es tracta d’unes eleccions en les quals s’ha de decidir qui regirà l’Ajuntament durant els propers quatre anys.

Quatre anys que es presenten complicats i difícils per la situació econòmica que estem vivint.

Davant d’aquesta conjuntura econòmica és de vital importància que els responsables de l’ajuntament siguin persones que sàpiguen les seves possibilitats, que tinguin experiència reconeguda i que tinguin grans contactes amb altres administracions, ja que cal aprofitar totes les ocasions.

Des que sóc alcalde he entès que l’Ajuntament ha de funcionar com una empresa privada. Al sector privat perdre temps és perdre ocasions i diners, per això, reivindico l’experiència, ser sabedors del punt en què es troba l’administració local , així com conèixer les seves possibilitats, per treure el màxim rendiment dels recursos públics.

L’equip que he format és el millor equip per treballar per a les persones i estic convençut que si ens doneu la vostra confiança mantindrem el nostre ajuntament i el nostre municipi com un lloc de referència del nostre entorn, com una administració solvent, competitiva, dinàmica i amb iniciativa, fruit de la passió que posem en la gestió de l’ interès públic.

Cordialment.

No hay comentarios: