05 mayo 2011

Vull donar les gràcies

Ara que ja ens trobem en un moment àlgid de la campanya electoral per a les properes eleccions municipals, vull donar les gràcies a les persones que s’han ofert a formar part de la candidatura que encapçalo.

Sense buscar o anar a visitar gent del municipi haguéssim pogut fer perfectament dues candidatures. Tot això et genera molta il•lusió i satisfacció, ja que capto que molta gent confia amb la manera de treballar, amb la manera que l’equip que ha regentat l’ajuntament ha servit les persones i això es delata amb aquest oferiment de voler-nos ajudar.

Ja ho he dit en moltes ocasions, i ho tornaré a repetir ara, aquest moment és emocionant, el material a repartir comença a arribar, els equips de treball es formen per anar preparant tota la feina que cal fer fins al 22. Molta gent s’incorpora a aquests equips perquè té ganes d’ajudar-nos, té ganes de participar. Estic convençut que la resta de candidatures també tenen aquesta il•lusió que tenim nosaltres i això és bo, molt bo.

Tothom veig que te la confiança que fas les coses ben fetes, això es capta quan parles amb algú d’una altra candidatura, tothom està il•lusionat, és un moment màgic. M’agradaria que els veïns i veïnes del nostre municipi també visquessin aquest moment de propostes i d’equips que es presenten per treballar per a l’administració local com una cosa positiva de la grandesa de la democràcia.

Hem d’estar molt contents de tenir aquest sistema que ens permet viure aquests moments tan especials i apassionants.

No hay comentarios: