26 mayo 2011

Ja han passat les eleccions

Doncs sí, ja fa algun dies que estic a ple rendiment, després d’una campanya electoral viscuda amb intensitat i després d’un dia de les eleccions amb moltes emocions i nervis, evidentment, pel resultat final.

En principi, perdre la majoria absoluta semblava un mal resultat, però veient el que ha succeït a la nostra comarca, a la nostra província i arreu de l’estat espanyol, i més amb la gran quantitat de felicitacions que hem rebut, ens donem per molt satisfets.

Molt satisfets per moltes raons, la primera perquè el PSC té un magnífic equip, sis càrrecs electes de capacitat contrastada, compromís, experiència, amb qui estic convençut que farem una gran feina, ens toqui estar a una banda o a l’altra.

Una altra satisfacció són els caps de llista que representen els grups municipals que han sortit de les eleccions. Amb el Sr. Corbalán del PP ja hi portem quatre anys de relació, ja que ha estat regidor d’aquest ajuntament, amb qui tenim un tracte molt correcte.

El Sr. Antoni Valls, cap de llista de CIU, sempre que he parlat amb ell m’ha donat la sensació que és una persona ponderada, amb un tarannà tranquil, que ja és un avantatge per mantenir una relació dialèctica davant de qualsevol tema.

Al Sr. Jordi Rañé, cap de llista de LA PAC, se li visualitza una cultura democràtica, transmetent-te uns principis i valors de respecte i diàleg.

Malgrat la situació econòmica de la conjuntura del país, pot ser un mandat positiu, sóc optimista i tinc confiança en què la relació dels grups municipals serà fluïda i amb molt de respecte entre tots ells.

No puc més que fer un agraïment a l’electorat que ens ha donat confiança, malgrat que diuen que les sigles estan de baixa, penso que el factor humà ens ha donat un plus especial. Ho penso i n’estic convençut, ja que a les eleccions autonòmiques de finals de novembre de l’any passat, el PSC al municipi de Dosrius va treure el 16% dels vots vàlids escrutats i, amb sis mesos, del 16% hem passat al 40%.

Moltes gràcies per aquest suport que hem rebut!

No hay comentarios: