16 junio 2011

Ja estem en funcionament (I)

No recordo si a l’últim escrit del bloc vaig agrair tot el suport que ha tingut la candidatura que he encapçalat a les darreres eleccions municipal. En principi, semblava que era un resultat una mica dolent, però veient com han anat les eleccions tant a la comarca del Maresme, com a la província de Barcelona, com a la resta d’indrets, ens donem per molt satisfets del resultat obtingut.

De fet, ja és significatiu que del 16% del suport que va tenir el PSC al nostre municipi, a les eleccions del Parlament de Catalunya, de finals de novembre passat, es passés a obtenir el resultat del 40% dels vots a les eleccions municipals, que van tenir lloc al cap de set mesos, sobretot tenint en compte la davallada que ha tingut el nostre partit. Per tant, això és el que et fa sentir molt satisfet.

Per aquest motiu, vull agrair-ho a totes les persones que ens han donat suport, ja que han reconegut la feina feta i el treball del dia a dia, l’esforç del grup, la seva credibilitat, la seva capacitat, i la seva dedicació. Penso que tots plegats hem d’estar molt contents.

També vull d’agrair, malgrat que ho faci d’una manera forçada, ja que per a mi millor que no existís, a tot el grupet que..., segons em diuen, mitjançant els blocs i altres medis de comunicació, que tot el que ve procedent de mi és negatiu, arribant a l’insult i a la falta de respecte. Els ho he d’agrair, perquè estic convençut que m’han ajudat a tenir aquest resultat tan magnífic, ja que la seva actitud i el seu tarannà han fet que la gent normal del municipi tanqui amb la feina que s’ha fet des de l’ajuntament. La crispació, l’enfrontament i l’amagar-te darrera d’anònims mai ha reeixit amb el seu objectiu, perquè el nostre municipi, majoritàriament, és de gent normal.

No hay comentarios: