01 junio 2011

Últim ple al Consell Comarcal com a president

El dimarts d’aquesta setmana es va celebrar, actuant com a president, l’últim ple al Consell Comarcal.

És segur que no repetiré com a president del Consell Comarcal, fruit del resultat de les eleccions. Això vol dir que es tanca un cicle, que ha estat de vuit anys com a president i vuit anys com a responsable d’àrees d’aquesta administració supramunicipal.

Durant el tancament de la sessió plenària vaig comentar que els ajuntaments haurien d’aprendre, o bé diguem-ho d’una altra manera, s’hauria de transportar la relació que es té al Consell Comarcal, tant amb l’equip de govern com amb els grups de l’oposició, ja que és: cordial, respectuosa, molt poques vegades es vota per interès de partit i mai he viscut una votació per anar contra ningú. Aquestes actituds fan que sigui molt agradable estar-hi i el més important és que s’assoleixen objectius que amb altres conductes és difícil aconseguir-los .

Durant aquests quatre últims anys ens hem convertit en el Consell Comarcal de referència a tota Catalunya. Ho dic convençut que és així, per haver engegat projectes nous, a base de la inventiva i de viure amb intensitat i passió la gestió d’un territori. Però no tingueu cap dubte que darrera de la voluntat política hi ha una estructura humana de treballadors i treballadores, ja que sense ells/elles hagués estat impossible poder assolir aquest reconeixement i, sobretot, el gran servei que s’ha fet a aquest magnífic territori que és el Maresme.

Ara es tanquen unes portes, però com sempre m’ha passat se n’obriran unes altres. Potser de temes impensables fins ara, però estic convençut que sabré veure’n la part positiva i treure el màxim profit de la nova situació que es plantegi.

No puc més que agrair tots els anys que he estat al Consell Comarcal del Maresme pel tracte i l’esforç de tots els treballadors i les treballadores. Sempre m’he sentit molt recolzat i, fins i tot, m’he sentit valorat. Però vaja, amb aquesta magnitud de personal que hi ha qualsevol s’hi troba còmode.

A tots i a totes moltes gràcies!

No hay comentarios: