19 junio 2011

Ja estem en funcionament (II)

Després de tres o quatre dies de treball, tot torna a funcionar amb normalitat, els nous càrrecs electes es van posicionat amb les seves competències i estic especialment il•lusionat perquè capto que serà un mandat de fer molta feina, de gaudir fent-la, ja que les persones del meu grup som animals de treball i no ens importa el sacrifici que hàgim de fer, ni importa l’hora ni el dia, perquè el fem amb plaer i satisfacció. Per aquest motiu, visualitzo una tasca fàcil de fer, encara que complicada per la situació econòmica, però quan estàs tan lliurat al dia a dia, la imaginació treu solucions de llocs impensables.

També vull donar-vos la notícia que vaig avançar durant el Ple de Constitució de l’Ajuntament, va ser una notícia que encara no estava confirmada, però durant aquesta setmana s’ha fet realitat: L’alcalde de Dosrius, serà diputat de la Diputació de Barcelona.

La elecció va ser durant una assemblea de regidors i regidores del PSC del Maresme i va ser per unanimitat dels assistents, sense cap vot en contra ni cap abstenció.

Això demostra la valoració que s’ha fet des del territori, de la feina que ha gestat l’equip de govern durant aquests darrers quatre anys. Això ha quedat reflectit en el resultat de les eleccions i aquest resultat és premiat amb aquest nomenament.

La nostra feina continua fent història, ja que la gran majoria de les persones del municipi estan contentes que el seu alcalde sigui diputat a la Diputació de Barcelona, amb tot el que això representa de prestigi, de possibilitats i, perquè no dir-ho, d’estar representats a l’administració més important de la província de Barcelona.

No puc fer més que un agraïment als companys i companyes del PSC del meu municipi, de la comarca, que han dipositat la confiança en la meva persona perquè els representi a la Diputació de Barcelona.

A tots i a totes moltes gràcies!

No hay comentarios: