20 diciembre 2006

PER FI JA TENIM LA PANTALLA DE LED’S AL NOSTRE MUNICIPI

Avui vull expressar la meva satisfacció per un objectiu que ens haviem marcat ja fa algun temps.

Les característiques del nostre municipi fan que sigui molt difícil que la informació de qualsevol acte arribi a tota la població. Ja fa molt de temps que vàrem arribar a la conclusió que havíem d’instal·lar una pantalla informativa en un lloc de pas i que fos molt visible.

Viatjant pels municipis d’aquests móns, hem pogut comprovar pantalles informatives de tota mena, però cap d’elles ens feia prou el pes, fins que hem pogut connectar amb una empresa que ens ha ofert una pantalla, que per les seves característiques pot complir les funcions desitjades: INFORMAR LA POBLACIÓ I QUE SIGUI UN MOBILIARI INTEGRAT DINS DEL NOSTRE ENTORN.

Un cop vam trobar el producte que pensàvem que podria reunir les condicions desitjades, ens vàrem trobar amb una altra qüestió a resoldre, que no és ni més ni menys que la part econòmica, uns 12.000 euros de cost. Hem mogut cel i terra i al final hem aconseguit un ajut de 8.000 euros de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, i ve-t’ho aquí que ja tenim pantalla instal·lada i en funcionament.

Us he volgut explicar això per transmetre-us la gran satisfacció personal que tinc, per haver aconseguit aquest mitjà d’informació. És la satisfacció per l’esforç d’estar pensant constantment com es pot oferir informació a tots els veïns i veïnes del municipi. Espero que quan tothom pugui gaudir de la visió d’aquesta pantalla tingui una gran satisfacció, encara que sigui menys que la meva.

Amb aquesta pantalla, el nostre municipi ha fet un pas endavant en qüestió de comunicació.

No hay comentarios: